Waar ben je naar opzoek?

Wespenbestrijding in Tiel

Vaste prijs van €85,-

Sento Plaagdierbeheersing is een bekende naam in Tiel voor hoornaar en wespenbestrijding. Daarnaast kunt u uiteraard ook voor andere ongediertebestrijding bij ons terecht. Doordat we in Tiel zijn gevestigd, kunnen we u altijd snel den effectief helpen. En dat ook nog eens voor een vaste prijs. Bel vandaag nog voor het maken van een afspraak met uw lokale wespenbestrijder.

wesp
CPMW gecertificeerde bestrijders

Al onze ongediertebestrijders zijn hiervoor bevoegd.

Grondige en snelle interventie

Voor een dringend probleem of als preventieve aanpak.

Betrouwbaar en deskundig

Verantwoorde producten die het ecosysteem niet verstoren.

Gegarandeerde oplossing

Wij bestrijden het probleem tot het opgelost is!

Wespenbestrijding in Tiel én meer

muis

Muizen

kakkerlakgroot

Kakkerlakken

rat

Ratten

vlieggroot

Vliegen

mol

Mollen

miergroot

Mieren

houtwormlarve

Houtworm en boktor

wespgroot

Wespen en Hoornaars

zilvervisjegroot

Papier- en zilvervisjes

bedwantsen herkennen

Bedwantsen

Kosten voor wespenbestrijding in Tiel?

Wanneer u weet waar het wespennest zit zijn de kosten van wespen bestrijden door een wespenbestrijder van Sento Plaagdierbeheersing altijd €85,-. Dit is een vaste prijs er komen dus geen extra kosten bij. Zoals eerder benoemd werken bij met een garantie op ons werk. We komen dus kosteloos terug, wanneer het nest nog steeds actief is. Alleen wanner u op een later moment het wespennest of hoornaarnest wilt laten verwijderen, kost dit extra.

Werkwijze

Middels ons 3-faseplan bent u verzekerd van een snelle en effectieve oplossing van uw ongedierteprobleem.

Melding maken

U constateert een invliegopening en maakt hier een melding van.

Bestrijding

Wij sturen een specialist, deze behandeld het wespennest.

Garantie

U heeft garantie op de behandelde invliegopening gedurende het lopende seizoen.

Last van wespen in Tiel?

Ervaart u veel overlast van wespen? Of heeft u het idee dat u een wespennest heeft? Daar wilt u natuurlijk wilt u daar zo snel mogelijk van af.

Voor het bestrijden van wespen is het belangrijk om een gecertificeerde wespenverdelger in te schakelen. In een wespennest kunnen duizenden wespen aanwezig zijn. Kortom, gevaarlijk dus. De erkende bestrijder van Sento Plaagdierbeheersing is daarom altijd goed en beschermd gekleed wanneer hij u te hulp schiet. In vele gevallen kunt u niet precies zien waar het nest zich bevindt. Bijvoorbeeld in de spouwmuur of onder de dakpannen. Ook in deze gevallen kunnen wij ze vaak goed bestrijden. Het komt ook voor dat wespen een nest in de grond maken. Het bestrijden van deze graafwespen is vaak iets lastiger, maar met onze behulp van onnze experts is ook dit op te lossen.

Wespen in huis laten bestrijden in Tiel

Het laatste wat u wilt, zijn wespen in uw woning. Heeft u hier last van? Dan is de kans aannemelijk dat er in de buurt ergens een nest zit. Om de locatie te achterhalen kunt u zelf een korte inspectie rondom het huis doen. Soms ziet u wespen in een kleine opening van de buitenmuur naar binnen gaan. Dan hebben ze waarschijnlijk een nest gebouwd in de spouwmuur. Wespen bestrijden in de spouwmuur klinkt moeilijker dan het is. Ondanks dat we niet kunnen zien waar het nest precies zit kunnen we nest wel bestrijden.

Hoe bestrijden we de wespen?

Via de opening waar u de wespen naar binnen en buiten ziet kruipen wordt een wespenpoeder onder hoge druk ingespoten, het poeder heeft  zo een groot bereik, Dus zelfs als het nest een stukje verwijderd zit van de opening zal het toch in het poeder toch in het nest terecht komen. De haartjes van de wespen zorgen er ook voor dat  het poeder blijft plakken aan de wespen, zo nemen zij het poeder mee tot de plek waar de koningin zit. Als de koningin eenmaal dood is dan sterft de rest van het volk ook uit. Dit kan 3 tot 5 dagen duren. Het lege wespennest uit de muur halen is niet mogelijk maar richt ook geen schade aan dus kan gewoon blijven zitten.

Snel hulp nodig? Neem contact op!
Neem contact met ons op
  • Muizen
  • Kakkerlakken
  • Ratten
  • Vliegen
  • Mollen
  • Mieren
  • Houtworm en boktor
  • Wespen en Hoornaars
  • Papier- en zilvervisjes
  • Bedwantsen