Waar ben je naar opzoek?

Bedwantsenbestrijding

Bedwantsen, zijn kleine parasitaire insecten die zich voeden met het bloed van mensen en dieren. Ze zijn bijzonder vervelend en moeilijk te bestrijden, maar met de juiste aanpak kunnen ze effectief worden geëlimineerd. Heeft u een vermoeden dat u bedwantsen heeft? Wacht dan niet en bel snel. Bedwantsen gaan niet vanzelf weg maar vermenigvuldigen zich razendsnel.

bedwantsen herkennen
Grondige en snelle interventie

Voor een dringend probleem of als preventieve aanpak.

Betrouwbaar en deskundig

Verantwoorde producten die het ecosysteem niet verstoren.

Discreet

Wij zorgen ervoor dat uw klanten zo min mogelijk van onze aanwezigheid merken.

Betrokken

Wij voelen ons verantwoordelijk voor het oplossen van uw probleem.

Kosten bedwantsenbestrijding

Het begint allemaal met het herkennen van een bedwantsenprobleem. Bedwantsen zijn kleine, platte insecten die meestal bruin van kleur zijn. Ze verstoppen zich in kieren en spleten, vooral in de buurt van bedden en banken, en laten rode beten achter op de huid. Het identificeren van deze tekenen is een cruciale eerste stap in de bestrijding van bedwantsen.
Een professionele ongediertebestrijder kan effectieve behandelingen uitvoeren, zoals het gebruik van insecticiden die specifiek zijn ontworpen voor bedwantsen, een stoombehandeling of een combinatie van beide.De kosten voor het bestrijden van bedwantsen zijn afhankelijk van de omvang van het probleem en het aantal besmette kamers.
Het bestrijden van een bedwantsenplaag is complex en tijdrovend. Bedwantsen kunnen zich verstoppen in de kleinste kieren en spleten, waardoor ze moeilijk te vinden zijn. Het vereist professionele ongediertebestrijding met speciale apparatuur en meerdere bezoeken om de plaag effectief uit te roeien.
In geval van een bedwantsenplaag is het belangrijk om onmiddellijk professionele hulp in te schakelen. Een ervaren ongediertebestrijder kan een grondige inspectie uitvoeren, de omvang van de plaag bepalen en effectieve methoden toepassen om de bedwantsen te elimineren.

Onze werkwijze

Bij Sento Plaagdierbeheersing werken wij met een 3 fase plan.

Probleem bespreken

U neemt contact met ons op. Wij maken met u een afspraak voor kennismaking en inspectie.

Een plan opstellen en uitvoeren

Aan de hand van een risico inventarisatie maken wij een beheersplan op maat voor uw bedrijf.

Controle

Op vaste momenten komt de bestrijdingstechnicus langs om de resultaten te controleren.

bedwants2

Bedwantsen herkennen

Bedwantsen zijn platte, ovale insecten met een roodbruine kleur. Ze zijn ongeveer 4-5 mm lang, wat hen tot zeer kleine beestjes maakt. Jonge bedwantsen zijn lichter van kleur en kleiner dan volwassenen.
Bedwantsen voeden zich met het bloed van mensen, wat kan leiden tot beten die jeuken en geïrriteerde huid achterlaten.
Bedwantsbeten zijn meestal pijnloos, maar ze kunnen later jeuken en rode bultjes veroorzaken. Deze beten worden vaak in een rijtje of cluster aangetroffen en kunnen variëren in ernst.
Bedwantsen verschuilen zich overdag in kieren en spleten in en rond bedden, matrassen, meubels en zelfs behang. Dit maakt ze moeilijk te ontdekken.
Een bedwantsenplaag is een ongewenste en verontrustende situatie waarin bedwantsen zich in grote aantallen hebben vermenigvuldigd en zich overal in een huis of gebouw hebben verspreid. Dit kan leiden tot ernstige overlast en zowel fysieke als psychologische gevolgen hebben voor de bewoners.
Bedwantsen zijn berucht om hun vermogen om zich snel voort te planten. Een enkele vrouwelijke bedwants kan in haar leven honderden nakomelingen voortbrengen. Hierdoor kan een klein bedwantsenprobleem snel uitgroeien tot een plaag als er niet snel wordt ingegrepen.
In geval van een bedwantsenplaag is het belangrijk om onmiddellijk professionele hulp in te schakelen. Een ervaren ongediertebestrijder kan een grondige inspectie uitvoeren, de omvang van de plaag bepalen en effectieve methoden toepassen om de bedwantsen te elimineren.

Snel hulp nodig? Neem contact op!
Neem contact met ons op
  • Muizen
  • Kakkerlakken
  • Ratten
  • Vliegen
  • Mollen
  • Mieren
  • Houtworm en boktor
  • Wespen en Hoornaars
  • Papier- en zilvervisjes
  • Bedwantsen