Waar ben je naar opzoek?

Wij zijn Sento Plaagdierbeheersing!

Problemen met ongedierte oplossen en voorkomen

Sento Plaagdierbeheersing is een onderneming in de ongediertebestrijding, waar een deskundige, persoonlijke en klantgerichte oplossing voor uw plaagdierprobleem centraal staat.
Wat ons onderscheidt van de rest is onze toewijding aan klanttevredenheid. We streven ernaar om een uitstekende service te bieden, waarbij we rekening houden met uw wensen, budget en planning. Onze professionals zijn vriendelijk, betrouwbaar en discreet.

d 1303 021kopie

Het probleem echt oplossen

Bij Sento geloven wij niet in enkel symptoombestrijding. Waar nodig vinden wij het van belang om naast bestrijdende maatregelen vooral ook werende maatregelen te treffen tegen een plaagdierprobleem. Dit doen wij door bij het eerste bezoek een grondige inspectie te doen, om zo de oorzaak van het probleem te achterhalen. Hier wordt advies op gegeven, om in afstemming met de klant tot een structurele oplossing te komen. U kunt bij Sento dus niet alleen terecht voor bestrijding, maar ook voor advies of inspectie.

Onze werkwijze

Bij Sento Plaagdierbeheersing werken wij met een 3-faseplan.

Probleem bespreken

U neemt contact met ons op. Wij maken met u een afspraak voor kennismaking en inspectie.

Een plan opstellen

De bestrijdingstechnicus maakt in overeenstemming met u een op maak gemaakt behandelingsplan.

Uitvoeren en controle

De bestrijdingstechnicus komt opnieuw langs om de resultaten van de bestrijding te controleren!

d 1303 044kopie

Onze dienstverlening

U bent bij ons aan het juiste adres voor de bestrijding van onder andere muizen, ratten, wespen, vlooien, mieren, zilvervisjes en kakkerlakken. Bekijk voor alle beestjes onze dienstenpagina. Ons werkgebied omvat de omgeving Rivierenland, zoals Culemborg, Geldermalsen, Buren, Tiel, Neerijnen en Zaltbommel. Ook helpen wij bedrijven met zowel ongediertebestrijding als ongediertepreventie.

Integraded Pest Management

Bij Sento Plaagdierbeheersing maken mij gebruik van Integrated Pest Management, oftewel IPM. IPM is een totaalaanpak om ongedierte te beheersen.
Om ongedierte te beheersen worden er verschillende preventieve maatregelen bekeken, zoals hygiënische maatregelen, opslag maatregelen en/of bouwkundige maatregelen.
Daarnaast worden in het bestrijdingsplan verschillende bestrijdings-/curatieve maatregelen overwogen:
• Er kunnen mechanische middelen worden ingezet, zoals vallen.
• Er kunnen biologische maatregelen worden ingezet, zoals het gebruik van natuurlijk vijanden om ongedierte te bestrijden.
• Er kunnen chemische bestrijdingsmiddelen worden ingezet, zoals rodenticide en insecticide.
Het inzetten van chemische bestrijdingsmiddelen wordt hierbij als laatste oplossing gezien. Voordeel hiervan is dat de vervuiling van het milieu beperkt wordt, resistentie opbouw bij ongedierte verkleint wordt, voorkomen beter is dan genezen en kosten gereduceerd kunnen worden.
Zou u meer willen weten over IPM en de voordelen hiervan, neem dan contact met ons op.

Snel hulp nodig? Neem contact op!
Neem contact met ons op
  • Muizen
  • Kakkerlakken
  • Ratten
  • Vliegen
  • Mollen
  • Mieren
  • Houtworm en boktor
  • Wespen en Hoornaars
  • Papier- en zilvervisjes
  • Bedwantsen