Waar ben je naar opzoek?

Complete ongediertebestrijding en preventie voor uw bedrijf!

Wij begrijpen dat een ongedierteplaag niet alleen schadelijk kan zijn voor uw bedrijf, maar ook uw reputatie en de tevredenheid van uw klanten in gevaar kan brengen. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen om uw bedrijf vrij te maken en te houden van ongedierte en een veilige en hygiënische werkomgeving te waarborgen. Kies voor Sento Plaagdierbeheersing en geniet van de gemoedsrust dat uw bedrijf beschermd is tegen ongedierte. Onze professionele en betrouwbare aanpak zorgt ervoor dat uw bedrijf voldoet aan de hoogste hygiëne- en veiligheidsnormen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies en offerte.

d 1303 032kopie
Betrokken partner

Wij dragen bij aan de kwaliteit van uw product.

Discreet

Wij zorgen ervoor dat uw klanten zo min mogelijk van onze aanwezigheid merken.

Grondige en snelle interventie

Voor een dringend probleem of als preventieve aanpak.

Betrouwbaar en deskundig

Verantwoorde producten die het ecosysteem niet verstoren.

Type bedrijven waar wij ongedierte bestrijden

Food industrie icon

Food

5992 4

Non food

1441 5

Agrarische sector

9979 2

Voedingsmiddelen industrie

Plaagdierpreventie

Het is onze missie om uw organisatie te beschermen tegen schadelijkheden als gevolg van ongedierte. Elk bedrijf is uniek en heeft specifieke behoeften als het gaat om ongediertebestrijding. Daarom werken we nauw met u samen om een grondige beoordeling van uw situatie uit te voeren en een plan op maat te ontwikkelen. Of u nu een restaurant, een magazijn, een kantoor of een winkel heeft, wij hebben de kennis en ervaring om ongedierteproblemen in diverse bedrijfssectoren aan te pakken. Preventieve dienstverlening op het gebied van ongedierte bij bedrijven is een belangrijk onderdeel van het waarborgen van de gezondheid en veiligheid van uw werknemers en klanten. Het voorkomen van ongedierte kan een groot verschil maken voor de gezondheid van uw bedrijf en het behoud van uw reputatie. Door preventief te handelen kunt u voorkomen dat er ongedierte binnenkomt in uw bedrijf. Hierdoor bespaart u niet alleen kosten voor ongediertebestrijding, maar voorkomt u ook eventuele schade aan uw bedrijfsmiddelen en uw reputatie. Zoekt u een professionele ongediertepreventiepartner? Neem vandaag nog contact met ons op!

Kwaliteitsrichtlijnen

Bij Sento Plaagdierbeheersing zijn wij gespecialiseerd in het werken volgens de geldende wet- en regelgeving rondom HACCP, de hygiëne codes en voedselveiligheid. Zo weet u zeker dat u voldoet aan de wettelijke verplichtingen die aan uw bedrijf worden gesteld. Realiseer een optimale hygiënestandaard met de professionele ondersteuning van Sento Plaagdierbeheersing.

IPM Integrated pest management

Wij werken vanuit het Integrated Pest Management (IPM) principe dat betekent dat wij werken aan een plaagdiervrije locatie door preventie van plaagdieren als uitgangspunt te nemen, hierdoor beperken wij het gebruik van milieubelastende biociden. Dit is onder andere van belang voor de voedselveiligheid binnen de voedselindustrie en uiteraard het milieu.

Onze werkwijze

Bij Sento Plaagdierbeheersing werken wij met een 3-faseplan.

Afspraak maken

U neemt contact met ons op. Wij maken met u een afspraak voor kennismaking en inspectie.

Een plan opstellen en uitvoeren

Aan de hand van een risico inventarisatie maken wij een beheersplan op maat voor uw bedrijf.

Controle

Op vaste momenten komt de bestrijdingstechnicus langs om de resultaten te controleren.

Soorten ongedierte die wij bestrijden

muis

Muizen

kakkerlakgroot

Kakkerlakken

rat

Ratten

vlieggroot

Vliegen

mol

Mollen

miergroot

Mieren

houtwormlarve

Houtworm en boktor

wespgroot

Wespen en Hoornaars

zilvervisjegroot

Papier- en zilvervisjes

bedwantsen herkennen

Bedwantsen

Referenties

Wat zeggen onze klanten over ons?

Vandaag is hij bij mij geweest voor een rat op mij binnenplaats. Goed zijn be...

Vandaag is hij bij mij geweest voor een rat op mij binnenplaats. Goed zijn best gedaan om de wandelgangen te ontdekken en de nodige advies aan mij gegeven. Hij heeft echt veel moeite voor mij gedaan, aardige vriendelijke jonge man, verdient een compliment voor zijn werk

Lees meerLees minder

Ilona Hesselberth

Goede dienst, effectief, coöperatief!

marieke Van de weijer

Top service! Op zondag hadden wij ineens wespen in de woonkamer. We hebben ge...

Top service! Op zondag hadden wij ineens wespen in de woonkamer. We hebben gebeld, en een uurtje later was hij er al om ons van deze overlast af te helpen....super! Een aanrader bij overlast van ongedierte!

Lees meerLees minder

Ada Jaarsma

Wij hebben Gerben als een deskundige collega leren kennen en waarderen zijn i...

Wij hebben Gerben als een deskundige collega leren kennen en waarderen zijn inzet tot het vergaren van professionele kennis in zijn vakgebied. Een aanwinst voor de branche.

Lees meerLees minder

John & Marita Zuurhout

Snel hulp nodig? Neem contact op!
Neem contact met ons op
  • Muizen
  • Kakkerlakken
  • Ratten
  • Vliegen
  • Mollen
  • Mieren
  • Houtworm en boktor
  • Wespen en Hoornaars
  • Papier- en zilvervisjes
  • Bedwantsen