Waar ben je naar opzoek?

Plaagdierbeheersing in de voedingsmiddelenindustrie

Verzeker de kwaliteit en veiligheid van uw producten in de voedselindustrie met de professionele ongediertebestrijdingsdiensten van Sento Plaagdierbeheersing. We begrijpen dat ongedierte in de voedselverwerkings- en -opslagfaciliteiten niet alleen schadelijk kan zijn voor uw bedrijf, maar ook een serieuze bedreiging vormt voor de gezondheid van consumenten en de naleving van de voedselveiligheidsnormen. Bij Sento Plaagdierbeheersing zijn we ons bewust van de specifieke uitdagingen waarmee de voedselindustrie wordt geconfronteerd als het gaat om ongediertebestrijding. We bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de strenge eisen en richtlijnen van de voedselveiligheidsregelgeving, zoals HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points).

 

voedselindustrie
Betrouwbaar en deskundig

Verantwoorde producten die het ecosysteem niet verstoren.

Grondige en snelle interventie

Voor een dringend probleem of als preventieve aanpak.

Discreet

Wij zorgen ervoor dat uw klanten zo min mogelijk van onze aanwezigheid merken.

Betrokken partner

Wij dragen bij aan de kwaliteit van uw product.

Bestrijding

Onze hooggekwalificeerde experts werken samen met u om een uitgebreide beoordeling van uw faciliteit uit te voeren en een gedetailleerd plan op te stellen dat specifiek is afgestemd op uw behoeften. We richten ons niet alleen op een eventuele bestrijding van bestaande ongedierteproblemen, maar ook op preventieve maatregelen om toekomstige besmetting te voorkomen. Onze bestrijdingsmethoden maken gebruik van geavanceerde technologieën en veilige, gecertificeerde bestrijdingsmiddelen die effectief zijn tegen ongedierte, maar tegelijkertijd voldoen aan de strengste normen voor voedselveiligheid. We werken discreet en snel, met minimale verstoring van uw bedrijfsactiviteiten.

Onze werkwijze

Bij Sento Plaagdierbeheersing werken we met een 3-faseplan

Afspraak maken

U neemt contact met ons op. Wij maken met u een afspraak voor kennismaking en inspectie.

Een plan opstellen en uitvoeren

Aan de hand van een risico inventarisatie maken wij een beheersplan op maat voor uw bedrijf.

Controle

Op vaste momenten komt de bestrijdingstechnicus langs om de resultaten te controleren.

Preventie

Bij Sento Plaagdierbeheersing begrijpen we dat transparantie en documentatie essentieel zijn in de voedselindustrie. Daarom zorgen we voor een gedetailleerde digitaal logboek met registraties van onze activiteiten, waardoor u te allen tijde kunt aantonen dat u voldoet aan de voedselveiligheidsvoorschriften en de eisen van audits en inspecties.
Kies voor Sento Plaagdierbeheersing en vertrouw op onze expertise om uw faciliteit vrij te houden van ongedierte en de hoogste normen van voedselveiligheid te handhaven. Bescherm uw reputatie, voldoe aan de regelgeving en garandeer de kwaliteit van uw producten met onze betrouwbare en professionele diensten. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een ongediertevrije en veilige voedselproductieomgeving.

Snel hulp nodig? Neem contact op!
Neem contact met ons op
  • Muizen
  • Kakkerlakken
  • Ratten
  • Vliegen
  • Mollen
  • Mieren
  • Houtworm en boktor
  • Wespen en Hoornaars
  • Papier- en zilvervisjes
  • Bedwantsen