Waar ben je naar opzoek?

Plaagdierbeheersing non food

Houd uw bedrijf vrij van ongedierte en bescherm uw bedrijf met de professionele ongediertebestrijdingsdiensten van Sento Plaagdierbeheersing. Of u nu een kantoor, winkel, magazijn, fabriek of een andere faciliteit heeft, wij begrijpen dat ongedierte een serieuze bedreiging vormt voor uw werkomgeving, producten, apparatuur en reputatie. Laat ons u helpen om een ongediertevrije omgeving te creëren. Bij Sento Plaagdierbeheersing hebben we ruime ervaring in het bestrijden van ongedierte in de non-food sector. We begrijpen de unieke uitdagingen die gepaard gaan met deze industrieën en bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften en eisen. Of u nu te maken heeft met knaagdieren, insecten, vogels of ander ongedierte, wij hebben de kennis en expertise om ze effectief te bestrijden.

kopievanontwerpzondertitel[210x150mm]
Betrouwbaar en deskundig

Verantwoorde producten die het ecosysteem niet verstoren.

Discreet

Wij zorgen ervoor dat uw klanten zo min mogelijk van onze aanwezigheid merken.

Grondige en snelle interventie

Voor een dringend probleem of als preventieve aanpak.

Betrokken partner

Wij dragen bij aan de kwaliteit van uw product.

Bestrijding

Onze hoogopgeleide professionals beginnen met een grondige inspectie van uw faciliteit om de omvang van het probleem vast te stellen en de oorzaken van de ongedierteplaag te identificeren. Vervolgens stellen we een gedetailleerd behandelplan op dat is afgestemd op uw specifieke situatie. We maken gebruik van geavanceerde bestrijdingsmethoden en veilige bestrijdingsmiddelen om ongedierte te elimineren en verdere verspreiding te voorkomen. Bij Sento Plaagdierbeheersing begrijpen we dat het waarborgen van de continuïteit van uw bedrijfsactiviteiten essentieel is. Daarom werken we flexibel en discreet, zodat onze bestrijdingsactiviteiten zo min mogelijk impact hebben op uw dagelijkse werking. We zorgen voor minimale verstoring en bieden snelle oplossingen om uw faciliteit snel weer ongediertevrij te maken.

Onze werkwijze

Bij Sento Plaagdierbeheersing werken we met een 3-faseplan

Afspraak maken

U neemt contact met ons op. Wij maken met u een afspraak voor kennismaking en inspectie.

Een plan opstellen en uitvoeren

Aan de hand van een risico inventarisatie maken wij een beheersplan op maat voor uw bedrijf.

Controle

Op vaste momenten komt de bestrijdingstechnicus langs om de resultaten te controleren.

d 1303 021kopie

Preventie

Bij Sento Plaagdierbeheersing weten we dat elke non-food faciliteit uniek is en specifieke uitdagingen heeft als het gaat om ongediertepreventie. Onze deskundige teamleden voeren een grondige inspectie uit om mogelijke toegangspunten, risicogebieden en andere factoren die ongedierte aantrekken te identificeren. Op basis van deze analyse ontwikkelen we een op maat gemaakt preventieplan dat is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. Door te investeren in ongedierte preventie bespaart u niet alleen geld op dure bestrijdingsmaatregelen en mogelijke schade aan eigendommen, maar beschermt u ook uw bedrijfsreputatie. Ongedierteproblemen kunnen leiden tot negatieve publiciteit en verlies van vertrouwen van klanten. Met de preventiediensten van Sento Plaagdierbeheersing kunt u deze risico's minimaliseren en de goede naam van uw bedrijf behouden. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren over de beste preventieve maatregelen voor uw specifieke non-food faciliteit. We werken samen met u om een langetermijnstrategie te ontwikkelen die ervoor zorgt dat ongedierte geen kans krijgt om uw bedrijf binnen te dringen. Daarnaast bieden we regelmatige controles en onderhoud om ervoor te zorgen dat uw preventieplan effectief blijft. Voorkom problemen voordat ze ontstaan en geniet van de voordelen van een ongediertevrije omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op en investeer in de preventie van ongedierte voor de lange termijn succes van uw bedrijf.

Snel hulp nodig? Neem contact op!
Neem contact met ons op
  • Muizen
  • Kakkerlakken
  • Ratten
  • Vliegen
  • Mollen
  • Mieren
  • Houtworm en boktor
  • Wespen en Hoornaars
  • Papier- en zilvervisjes
  • Bedwantsen