Waar ben je naar opzoek?

Ongediertebestrijding horeca (food) sector

Realiseer een optimale hygiënestandaard

Houd uw bedrijf vrij van ongewenste gasten met de professionele ongediertebestrijdingsdiensten van Sento Plaagdierbeheersing. We begrijpen dat ongedierte in de food sector niet alleen hinderlijk is, maar ook een ernstige bedreiging vormt voor de reputatie, de hygiëne en de tevredenheid van uw gasten. Laat ons u helpen om een schone, veilige en gastvrije omgeving te behouden.

food industry
Betrouwbaar en deskundig

Verantwoorde producten die het ecosysteem niet verstoren.

Grondige en snelle interventie

Voor een dringend probleem of als preventieve aanpak.

Betrokken

Wij voelen ons verantwoordelijk voor het oplossen van uw probleem.

Discreet

Wij zorgen ervoor dat uw klanten zo min mogelijk van onze aanwezigheid merken.

Bestrijding van ongedierte in de horeca-branche

Bij Sento Plaagdierbeheersing weten we dat de food sector unieke uitdagingen met zich meebrengt als het gaat om ongediertebestrijding. Onze hoogopgeleide professionals hebben ruime ervaring in het werken met restaurants, cafés, hotels, kantines, supermarkten, en andere bedrijven in de voedingsmiddelen winkels. We begrijpen de specifieke vereisten en richtlijnen die gelden voor de voedsel- en drankensector en zorgen ervoor dat uw bedrijf voldoet aan de strenge kwaliteit en hygiënenormen. Dit moet ook aan klanten en controlerende instanties aangetoond kunnen worden. Sento Plaagdierbeheersing is een klantgerichte organisatie met vakbekwame medewerkers met ervaring in plaagdierbeheersing, kwaliteitszorg en voedsel-veiligheid. Wij zijn gespecialiseerd in het werken volgends de HACCP regels en de geldende hygiëne codes.

Met het Plaagdier-beheersplan in het digitale logboek voldoet u direct aan de wet-en-regelgeving in uw sector en bent u compleet ontzorgt op het gebied van plaagdierbeheersing en preventie. Bij Sento Plaagdierbeheersing begrijpen we dat uw bedrijf te allen tijde operationeel moet blijven. Daarom werken we flexibel en discreet, zodat onze bestrijdingsactiviteiten geen invloed hebben op uw gasten of uw dagelijkse bedrijfsvoering. We zorgen voor minimale verstoring en zorgen ervoor dat uw gasten kunnen genieten van een ongestoorde en plezierige ervaring.

Onze werkwijze

Bij Sento Plaagdierbeheersing werken we met een 3-faseplan.

Afspraak maken

U neemt contact met ons op. Wij maken met u een afspraak voor kennismaking en inspectie.

Een plan opstellen en uitvoeren

Aan de hand van een risico inventarisatie maken wij een beheersplan op maat voor uw bedrijf.

Controle

Op vaste momenten komt de bestrijdingstechnicus langs om de resultaten te controleren.

gertablet

Preventie ongediertebestrijding horeca

Bij Sento Plaagdierbeheersing bieden we advies en training op het gebied van hygiëne en preventieve maatregelen, zodat u en uw personeel op de hoogte zijn van de beste praktijken voor ongediertebestrijding. We streven naar een partnerschap met onze klanten en zorgen voor continue ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw bedrijf altijd beschermd blijft tegen ongewenste indringers. Bescherm uw reputatie, zorg voor de tevredenheid van uw gasten en voldoe aan de hygiënevoorschriften met onze betrouwbare en professionele diensten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende risicoanalyse.

Snel hulp nodig? Neem contact op!
Neem contact met ons op
  • Muizen
  • Kakkerlakken
  • Ratten
  • Vliegen
  • Mollen
  • Mieren
  • Houtworm en boktor
  • Wespen en Hoornaars
  • Papier- en zilvervisjes
  • Bedwantsen