Waar ben je naar opzoek?

Ongediertebestrijding Tiel

Wanneer u last heeft van beestjes in huis of tuin, dan wilt u hier zo snel als mogelijk van af. Het inschakelen van professionele ongediertebestrijding is dan een verstandige zet. Sento Plaagdierbeheersing is uw regionale partner in het aanpakken van ongedierte. Ongedierte in huis wordt snel en vakkundig behandeld door één van onze erkende ongediertebestrijders.

Naast Tiel is Sento Plaagdierbeheersing ook in alle omliggende gemeentes inzetbaar bij het bestrijden van plaagdieren. Wij bestrijden onder andere: muizen, ratten, wespen, mollen, vliegen, houtworm en boktor, mieren en zilvervisjes.

d 1303 044kopie
CPMW gecertificeerde bestrijders

Al onze ongediertebestrijders zijn hiervoor bevoegd.

Grondige en snelle interventie

Voor een dringend probleem of als preventieve aanpak.

Betrouwbaar en deskundig

Verantwoorde producten die het ecosysteem niet verstoren.

Gegarandeerde oplossing

Wij bestrijden het probleem tot het opgelost is!

Welke ongedierte wij in Tiel bestrijden?

muis

Muizen

kakkerlakgroot

Kakkerlakken

rat

Ratten

vlieggroot

Vliegen

mol

Mollen

miergroot

Mieren

houtwormlarve

Houtworm en boktor

wespgroot

Wespen en Hoornaars

zilvervisjegroot

Papier- en zilvervisjes

bedwantsen herkennen

Bedwantsen

Wat zijn de kosten van ongediertebestrijding in Tiel?

De kosten van ongediertebestrijding zijn afhankelijk van het soort ongedierte waar u last van heeft, en de omvang van het probleem. Zo ligt de prijs voor het bestrijden van een muizenplaag natuurlijk hoger dan bij het vangen van één enkele muis. Hier zijn simpelweg meer middelen en tijd voor nodig. Daarnaast kunt u zelf ook vaak al veel doen om het probleem aan te pakken. Na de inspectie spreekt u met de ongediertebestrijder af, wie welke taken uitvoert om het ongedierte aan te pakken.

Enkel voor het bestrijden van wespen en hoornaars in Tiel hanteren wij een vaste prijs van €85,-. Meer informatie over een specifieke soort ongedierte, het behandelplan en de kosten hiervan? Neem even een kijkje op de pagina van het betreffende ongedierte of neem direct contact met ons op.

Onze werkwijze

Bij Sento Plaagdierbeheersing Tiel werken wij met een 3-faseplan.

Probleem bespreken

U neemt contact met ons op. Wij maken met u een afspraak voor kennismaking en inspectie.

Een plan opstellen

De bestrijdingstechnicus maakt in overeenstemming met u een op maak gemaakt behandelingsplan.

Uitvoeren en controle

De bestrijdingstechnicus komt opnieuw langs om de resultaten van de bestrijding te controleren!

Ongedierte in uw woning in Tiel herkennen

Ongedierte wordt vaak opgemerkt door de aanwezigheid van vreemde geuren of geluiden. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u één of meerdere beestjes gezien heeft. Ongedierte bestrijden begint altijd met het vaststellen om welk probleem het precies gaat. Als dit bekend is zal er door een specialist van Sento Plaagdierbeheersing een passend en effectief behandelplan worden opgesteld om de het ongedierte aan te pakken en uw probleem te verhelpen.

Ongedierte op het dak of in de muur?

Ongedierte komt een huis vaak binnen via de spouwmuur. Via die holle ruimte tussen de buitenste en de binnenste muur kunnen zij zich verplaatsen over de gehele oppervlakte van het huis en zo ook op de zolder of onder het dak terecht komen. Mocht u geluiden horen boven het plafond kan het zijn dat er ongedierte binnen is gekomen. Onze bestrijdingstechnicus kan door middel van een inspectie onderzoeken waar ongedierte uw woning binnen kan komen en geeft advies over hoe dit dicht te maken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen dit door ons te laten doen met speciale ongedierte werende afdichtmiddelen.

Ongedierte in Tiel laten bestrijden?

Bent u opzoek naar een ervaren en erkende ongediertebestrijder in omgeving Tiel? Wacht niet langer en neem spoedig contact met ons op voor het maken van een afspraak. Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Bekijk de reacties van onze klanten

Vandaag is hij bij mij geweest voor een rat op mij binnenplaats. Goed zijn be...

Vandaag is hij bij mij geweest voor een rat op mij binnenplaats. Goed zijn best gedaan om de wandelgangen te ontdekken en de nodige advies aan mij gegeven. Hij heeft echt veel moeite voor mij gedaan, aardige vriendelijke jonge man, verdient een compliment voor zijn werk

Lees meerLees minder

Ilona Hesselberth

Goede dienst, effectief, coöperatief!

marieke Van de weijer

Top service! Op zondag hadden wij ineens wespen in de woonkamer. We hebben ge...

Top service! Op zondag hadden wij ineens wespen in de woonkamer. We hebben gebeld, en een uurtje later was hij er al om ons van deze overlast af te helpen....super! Een aanrader bij overlast van ongedierte!

Lees meerLees minder

Ada Jaarsma

Wij hebben Gerben als een deskundige collega leren kennen en waarderen zijn i...

Wij hebben Gerben als een deskundige collega leren kennen en waarderen zijn inzet tot het vergaren van professionele kennis in zijn vakgebied. Een aanwinst voor de branche.

Lees meerLees minder

John & Marita Zuurhout

Snel hulp nodig? Neem contact op!
Neem contact met ons op
  • Muizen
  • Kakkerlakken
  • Ratten
  • Vliegen
  • Mollen
  • Mieren
  • Houtworm en boktor
  • Wespen en Hoornaars
  • Papier- en zilvervisjes
  • Bedwantsen