Waar ben je naar opzoek?

Wespennest laten verwijderen in Tiel

Vaste prijs van €85,-

Erg vervelend, u heeft last van wespen. U wil natuurlijk dat deze overlast zo snel als mogelijk wordt opgelost. Gelukkig kunnen de gecertificeerde wespenbestrijders van Sento Plaagdieren uit Tiel dit probleem snel en effectief verhelpen. Neem vandaag nog contact op voor het maken van een afspraak!

wasp nest gcf01964bf 1280
CPMW gecertificeerde bestrijders

Al onze ongediertebestrijders zijn hiervoor bevoegd.

Grondige en snelle interventie

Voor een dringend probleem of als preventieve aanpak.

Betrouwbaar en deskundig

Verantwoorde producten die het ecosysteem niet verstoren.

Gegarandeerde oplossing

Wij bestrijden het probleem tot het opgelost is!

Welke ongedierte we nog meer bestrijden

muis

Muizen

kakkerlakgroot

Kakkerlakken

rat

Ratten

vlieggroot

Vliegen

mol

Mollen

miergroot

Mieren

houtwormlarve

Houtworm en boktor

wespgroot

Wespen en Hoornaars

zilvervisjegroot

Papier- en zilvervisjes

bedwantsen herkennen

Bedwantsen

De kosten voor het laten verwijderen van een wespennest in Tiel

Voor het verwijderen van een wespennest bij u in Tiel betaalt u bij Sento een vaste prijs. Voor €85 bestrijden wij uw wespennest en krijgt u ook nog eens garantie op ons werk. Dat betekent dat mocht er onverhoopt toch op dezelfde plek een actief nest blijven zitten, dan komen we kosteloos een tweede keer terug.

Als de bestrijding succesvol is en het nest leeg is, kunt u deze gewoon bij het huisvuil gooien. Wilt u liever dat wij terugkomen om het nest ook volledig te verwijderen dan is dat geen probleem, maar moet hier een aparte afspraak voor worden gemaakt. De kosten van een bezoek om het wespennest weg te halen en af te voeren zijn €65.

Onze werkwijze

Volgens ons 3-faseplan bent u ervan verzekerd dat het wespennest snel en effectief verwijderd wordt.

Melding maken

U constateert een invliegopening en maakt hier een melding van.

Bestrijding

Wij sturen een specialist, deze behandeld het wespennest.

Garantie

U heeft garantie op de behandelde invliegopening gedurende het lopende seizoen.

Wespennest in en rondom uw huis

Wespen kunnen op allerlei plaatsen een nest bouwen. Zo kan er bijvoorbeeld een wespennest in huis, onder de dakpannen, in de muur of zelfs in de grond zitten. Ook al is het een beginnend wespennest, u doet er altijd verstandig om een professional in te schakelen.

Een wespennest verwijderen in uw spouwmuur?

Een wespennest is niet altijd zichtbaar, soms verdwijnen wespen in een gaatje in de buitenmuur, dan zit het wespennest in de spouwmuur van het huis. We kunnen het nest in de spouwmuur niet verwijderen maar we kunnen de wespen gelukkig wel goed bestrijden.. Met hoge druk wordt het wespenpoeder de invliegopening ingespoten. Zo wordt het poeder ver verspreid. Doordat het wespenpoeder aan de wespen blijft kleven,  helpen ze zelf mee met de verspreiding ervan. Dit zorgt ervoor dat het nest binnen zo’n 3 tot 5 dagen volledig uitsterft. Het achtergebleven verlaten wespennest kan geen kwaad in de muur. Deze kunt u gewoon laten zitten.

Een wespennest onder de grond?

Wespen kunnen ook een  wespennest in de grond maken. Het nest is net als op andere plekken gemaakt van de papierachtige substantie, alleen zit het bij deze wespen verstopt onder de grond. De bestrijding kan dan letterlijk iets meer voeten in de aarde hebben, daar de wespenbestrijder soms het nest zal moeten uitgraven om er goed bij te kunnen komen. Dit brengt risico’s met zich mee. Wanneer het nest geraakt wordt, zullen er honderden wespen naar boven vliegen. Om er zeker van te zijn dat het nest succesvol verwijderd wordt, zonder dat er ongelukken gebeuren, schakelt u altijd een erkende bestrijder zoals Sento Plaagdieren in.

Snel hulp nodig? Neem contact op!
Neem contact met ons op
  • Muizen
  • Kakkerlakken
  • Ratten
  • Vliegen
  • Mollen
  • Mieren
  • Houtworm en boktor
  • Wespen en Hoornaars
  • Papier- en zilvervisjes
  • Bedwantsen